GoPro huren

Bekijk hieronder het overzicht van de GoPro’s die je hier kunt huren. Bij ons kun je al een GoPro huren vanaf € 10- per uur op het strand van Scheveningen!

GoPro Hero 3 Black Huren
GoPro Hero 3 Silver Huren
GoPro Hero 3 White Huren


GoPro Hero 3 Black huren

GoPro Hero 3 Black huren

GoPro Hero 3 Black huren

Met de GoPro Hero 3 Black kun je hoge resolutie foto’s maken samen met een handige afstandsbediening. De GoPro Hero 3 Black heeft de beste specificaties van de hele GoPro Hero 3 series. Zo heeft de Black edition een 12 mega Pixel camera en beschikt het ook nog eens over mooie extra functies zoals de superview mode en auto light mode. Net als bij de andere GoPro’s heeft de black edition ook Wifi compatabiliteit. Echter bij de GoPro Hero 3 zit de afstandsbediening bij de prijs inbegrepen! Klik hieronder op de blauwe button om de GoPro Hero Black 3 meteen te huren!

- Camera: 12 MP camera
- Beeldscherm: 1080p60 / 960p100 / 720p120 fps
- Wifi: GoPro App + Remote Compatible
- SuperView Mode & Auto Low Light Mode
- Inclusief afstandsbediening!

GoPro Hero 3 Black Huren >     Meer info ->

 


GoPro Hero 3 Silver huren

GoPro Hero 3 Silver huren

GoPro Hero 3 Silver huren

Het grote verschil van de GoPro Hero 3 Zilver met de Hero 3 Black is dat de Silver editie een lagere resolutie heeft. Deze camera heeft namelijk een 10MP resolutie waar de GoPro Hero 3 Black een 12MP camera heeft. Verder beschikt de Hero 3 Silver niet over een handige afstandsbediening waar de Black editie dit wel heeft. Bekijk hier onder de specificaties en klik op de button om de GoPro Hero 3 Silver te huren.

- Camera: 10 MP camera
- Beeldscherm: 1080p60 / 960p60 / 720p120 fps
- Wifi: GoPro App + Remote Compatible

GoPro Hero 3 Silver Huren >     Meer info ->

 


GoPro Hero 3 White huren

GoPro Hero 3 White huren

GoPro Hero 3 White huren

Van alle drie de GoPro’s heeft de GoPro Hero 3 White de laagste resolutie. Met deze GoPro kan je foto’s en filmpjes schieten van 5MP. Ondanks de lage resolutie maakt deze GoPro nog steeds erg mooie foto’s zowel onder als boven water. Verder beschikt de White editie net als de andere GoPro’s ook over Wifi verbinding en een App. Met deze app kan je de GoPro van afstand met je smartphone besturen en zie je direct welke foto’s je hebt gemaakt. Hieronder staan de specificaties van de GoPro Hero 3 White. Klik op de meer info link voor meer informatie of op de huren knop om deze GoPro direct te huren.

- Camera: 5 MP camera
- Beeldscherm: 1080p60 / 960p60 / 720p120 fps
- Wifi: GoPro App + Remote Compatible

GoPro Hero 3 White Huren >     Meer info ->